Testează STEP-HEAR în Cluj-NapocaTestează STEP-HEAR în Cluj-Napoca

Testează STEP-HEAR în Cluj-Napoca

Step-Hear devine prima soluţie de accesibilizare a spaţiului urban!

Cu bucurie vă anunţăm faptul că unitatea protejată Framinor service a accesibilizat unul din principalele coridoare urbane ale Municipiului Cluj-Napoca prin intermediul soluţiei inteligente Step-Hear.

Este un proiect pilot derulat în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca prin care ne dorim ca persoanele cu deficienţe de vedere să poată interacţiona mai uşor cu mediul urban.
Astfel, ruta Str. Moților - clădirea centrală a Primăriei Cluj-Napoca au acum o reţea de senzori prin care nevăzătorii sunt ghidaţi şi orientaţi în spaţiul urban.

Pe această cale, invităm persoanele nevăzătoare să experimenteze tehnologia Step-Hear şi să exploreze spaţiul cu ajutorul tehnologiei noastre bazate pe senzori.

Întrucat feedback-ul vostru este important pentru noi, te rugăm să ne laşi un mesaj cu privire la experienţa pe care ai avut-o cu sistemul Step-Hear.
 
Află mai multe despre step-hear pe pagina noastră http://www.step-hear.com.ro !
Descarcă aplicaţia Step-Hear pentru telefoane mobile cu Android https://play.google.com/store/apps/details... si iOS https://apps.apple.com/us/app/step-hear/id959436318 !