Step-Hear in orasul tauStep-Hear in orasul tau

Step-Hear in orasul tau

Noi, cele 95.000 de persoane cu dizabilități de vedere din România, am votat pentru voi.

E timpul ca și voi să votați pentru NOI și să înlăturați barierele de orientare și mobilitate pe care le întâmpinăm în fiecare zi...

Accesibilizează comunitatea ta cu soluția inteligentă STEP-HEAR! Implementează soluția Step-Hear și transformă-te într-un ambasador al incluziunii...

Chiar dacă sunteți un proaspăt primar ales în funcție sau vă bucurați de un nou mandat, cu siguranţă începând de astăzi veţi începe să planificaţi proiectele viitoare pentru comunităţile dumneavoastră.
După cum ştiţi, o comunitate sustenabilă este una care îmbină prosperitatea economică cu măsurile de incluziune socială. Step-Hear vine în sprijinul dumneavoastră şi vă ajută să constuiţi comunităţi incluzive, spaţii accesibilizate şi servicii publice adaptate la nevoile persoanelor cu dizabilităţi de vedere.

Dacă doriţi ca toate persoanele din comunitatea dumneavoastră să aibă acces la servicii publice de calitate, să se poată orienta cu uşurinţă într-un spaţiu nou sau o clădire publică, să poată identifica mijloacele de transport în comun cu ajutorul unei aplicaţii şi a unor senzori inteligenţi, accesează sistemul Step-Hear de orientarre şi informare pentru deficienţii de vedere.

Experţii Step-hear sunt alături de dumneavostră pentru a răspunde nevoilor diverse ale comunităţii!

 

[imagine: doua persoana utilizatoare de baston alb care testezea sistemul Step-Hear in cadrul unei conferinte. in partea stanga jos este stampila de VOTAT].