STEP-HEAR este unitate protejataSTEP-HEAR este unitate protejata

STEP-HEAR este unitate protejata

Cu bucurie vă anunţăm faptul că firma Framinor Service, care are în portofoliul său sistemul inteligent Step-Hear, a dobandit statutul de unitate protejată.

 

Ce înseamnă acest lucru?

- Înseamnă că firma noastră este recunoscută ca un angajator principal al persoanelor cu dizabilităţi.

- Înseamnă că o parte semnificativă din costul serviciilor noastre se reflectă în plata salarială a unor profesionişti cu dizabilităţi angajaţi în firma noastră.

- Înseamnă că acum firmele sau instituţiile publice, care au peste 50 de salariaţi şi implicit obligaţia de a plăti sumele echivalente la bugetul de stat pentru neangajarea unor persoane cu dizabilităţi, pot acum să achiziţioneze servicii de la unitatea protejată Framinor Service şi să beneficieze astfel de un serviciu incluziv în beneficiul celor peste 100000 de nevăzători din Romania.

- Înseamnă că achizionand serviciile noastre de accesibilizare inteligentă nu veţi mai plăti sumele datorate la bugetul de stat, respectiv jumătate din salariul minim brut pentru fiecare persoană cu dizabilităţi neangajată.

- Înseamnă că puteţi achiziona srviciile noastre de accesibilizare să să reîntoarceţi astfel efortul dumneavoastră financiar în beneficiul real al comunităţii nevăzătorilor din România.

 

 

Te invităm să intri în legătură cu un consultat în accesibilizare inteligentă #esimplu#UPAFRAMINOR

 

REGISTRUL UNITĂȚILOR PROTEJATE