Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

S.C. DIA-CO HYGIENE SRL („stephear.ro”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33173.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, stephear.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe stephear.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor tale in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a stephear.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul XXXX, si iti dai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre stephear.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre stephear.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, iti dai acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate (cedate) de catre stephear.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date.
Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa DIA-CO HYGIENE SRL, Str. Câmpinița, nr. 4, parter, camera 2, sector 1, București, iti poti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

    » o data pe an, sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
    » sa intervii asupra datelor transmise;
    » sa te opui prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
    » sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, stephear.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

stephear.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul stephear.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizezi vor fi utilizate in scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, stephear.ro poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.
Informatiile tale cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Contact rapid

Trimite-ne un mesaj si te contactam in cel mai scurt timp