Integreaza sistemul STEP-HEAR in proiectul tau de accesare a Fondurilor EuropeneIntegreaza sistemul STEP-HEAR in proiectul tau de accesare a Fondurilor Europene

Integreaza sistemul STEP-HEAR in proiectul tau de accesare a Fondurilor Europene

Ştiţi cu toţii cât de importante sunt finanţările din fonduri europene pentru firme şi cât de important este fiecare punct câştigat în competiţia pentru proiecte.

Unul din criteriile importante care poate face o diferenţă reală în obţinerea unui scor mai bun constă în modul în care proiectul contribuie la creşterea accesibilizării spaţiului şi afacerii dumneavoastră.
 
 
Sistemul inteligent STEP-HEAR este singurul care poate face diferenţa în ceea ce priveşte orientarea şi informarea angajaţilor şi clienţilor cu dizabilităţi de vedere şi care poate contribui decisiv la succesul proiectului tău.
 
În plus, STEP-HEAR este considerat ca o măsură suplimentară de accesibilizare a spaţiului faţă de obligaţiile legale, aspect punctat în competiţia pentru proiectele europene, iar costurile cu tehnologia noastră sunt eligibile pentru finanţare în cadrul proiectului. Mai mult, este o măsură inovatoare şi prietenoasă cu mediu.

Fă diferenţa în proiectul tău şi implementează sistemul STEP-HEAR!

Vino la o discuţie cu experţii STEP-HEAR în accesibilizare inteligentă!