Comunitate

Comunitate

Comunitate

Comunitatea Step-Hear este o reţea „inteligentă” de instituţii, centre comerciale, obiective turistice şi agrement, infrastructuri publice şi private, infrastructuri de transport sau centre culturale care au aderat sau care au în derulare un proces de accesibilizare a spaţiului avand la bază tehnologia Step-Hear.


„Suntem un grup de entităţi private şi publice care şi-au asumat misiunea de a contribui la o societate fără bariere. Credem puternic în nevoia de a conecta persoanele cu dizabilităţi la oportunităţi şi în a oferi acestora posibilitatea pentru o viaţă independentă în comunitate. De aceea, transformarea inteligentă a spaţiilor instituţiilor şi afacerilor noastre este pentru noi o prioritate. Am implementat cu succes soluţiile tehnice STEP-HEAR pentru a ne asigura că cele aproximativ 100.000 de persoane cu deficienţe de vedere se pot bucura de spaţiul înconjurător ca toţi ceilalţi şi pot obţine informaţii în timp real despre locul unde se află sau cum pot ajunge într-un anumit punct de interes dintr-un spaţiu fizic.


Credem că STEP-HEAR trebuie să facă parte din politica de responsabilitate socială a oricărei entităţi, fie ea publică sau privată. Avem speranţa că STEP-HEAR va deveni un model de bună practică în transformarea organizaţiilor şi societăţii în care trăim!”
Alătură-te comunităţii STEP-HEAR şi devino şi tu un model de bună practică!

Contact rapid

Trimite-ne un mesaj si te contactam in cel mai scurt timp